Abonnementen

Kom je vaker op avontuur bij De Bergen? Dan is een jaarabonnement iets voor jou! Voor €30,00 per persoon heb je er al een, dus na 4 bezoeken is een abonnement de voordeligere keuze. Voor 65+ hanteren wij een tarief van €25,00. Met een jaarabonnement heb je met uitzondering van evenementen onbeperkt toegang tot Avonturenpark De Bergen! Daarbij krijg je ook nog eens korting op de Adventure Midgetgolf, kinderfeestjes en arrangementen 

Abonnementhouders hebben veel voordeel!

  Regulier         Abonnementhouders
Parkeren € 2,50 Gratis bij een parkeerabonnement
Adventure Midgetgolf € 3,00 € 1,50
Kinderfeestjes en arrangementen   € 2,50 korting
Electrocross   € 7,50 korting per heat

Daarnaast krijg je bij evenementen korting op tickets en verassen wij je twee keer per jaar met een aanbieding speciaal voor abonnementhouders.

Nieuw: Parkeerabonnement. Met een parkeerabonnement kan je voor €15,00 het hele jaar gratis parkeren. De korting op parkeermunten is daarmee komen te vervalen.

Hoe koop je een abonnement?

  1. Via onderstaande boekingsmodule koop je eenvoudig de benodigde abonnementen.
  2. Zorg dat de betaling afgerond wordt, anders wordt er geen abonnement voor je aangemaakt.
  3. Je ontvangt een e-mail van ons, en van Myfunlist. Via Myfunlist kan je je aanmelden en de benodigde gegevens invullen. Upload hier een duidelijke en herkenbare foto van de abonnementhouders. Deze foto wordt niet voor andere doeleinden gebruikt. Vervolgens koppel je de betreffende abonnementen aan de abonnementhouders. Het wijst zicht vanzelf.
  4. Heb je een parkeerabonnement? Koppel dit aan de hoofd-abonnementhouder.
  5. Door op de hoofdpagina op een abonnement te klikken kan je een reservering maken. Dit kan pas alleen als je geen reservering meer open hebt staan. Je moet dus eerst geweest zijn voor je opnieuw kan boeken.
  6. Selecteer de tickets, deze worden automatisch gekoppeld aan de betreffende abonnementhouder. Je kan er ook meer bestellen, die zal je dan nog af moeten rekenen.
  7. Je ontvangt je reserveringsbevestiging, hiermee kan je je melden aan de kassa.

Veel plezier!

Voor de verwerking van de abonnementen werken we samen met:
MyFunList-logo