Koop je tickets en reserveer een datum
Kinderen tot 2 jaar gratis!
Boek jouw verblijf bij De Bergen
Met directe gratis toegang tot het Avonturenpark.

Arrangementen

Voor groepen van alle leeftijden is er altijd wat te beleven. Van speeltuin tot kevertour, van adventure midgetgolf tot electrocross, er is voor ieder wat wils. Of je nu lekker op het terras van een speciaalbiertje wil genieten of actief deelneemt het kan allemaal. Bekijk daarom de mogelijkheden en onze groepsarrangementen.

Ook voor kinderfeestjes ben je bij ons op het juiste adres. volledig verzogd, en met als stralend middelpunt de jarige. Wij regelen het allemaal!

 

it's ALWAYS a good time!

Kinderfeestje

Kinderfeestje

Avonturenpark de Bergen is een geweldige locatie is voor een kinderfeestje. Bij elk weertype ben je verzekerd van een knalfeest! Zo kan jouw feestje nooit in het water vallen.

Schoolreisje

Schoolreisje

Een schoolreisje voor in de boeken? Spelen in de binnen- of buitenspeeltuinen of bij zomers weer lekker chillen bij het water.

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Ontdek ons brede aanbod van sportieve en recreatieve activiteiten, fijne overnachtingsmogelijkheden en voortreffelijke catering. Jouw bedrijfsuitjes, vergadering of jubileum is in goede handen!

Vakantie arrangementen

Een gezellig paasontbijt, actieve koningsdag of een andere feestdag combineren met een dagje Avonturenpark De Bergen? Bekijk onze aantrekkelijke vakantie arrangementen!