Walhalla Adventure Golf

De slag om Walhalla

Zin een onvergetelijk potje minigolf? Dan valt onze Adventure Minigolfbaan zeker in de smaak! De spectaculaire geluiden en andere speciale effecten maken dit een unieke belevenis. Leuk voor het hele gezin.

Wat maakt deze minigolfbaan zo bijzonder?

De baan bevindt zich op een slagveld en tevens laatste rustplaats, van Koning Thorval en zijn Viking krijgers. Op deze plek hebben zij na een hevige strijd de draak van Ragnarok verslagen. Ze zijn hierbij allemaal omgekomen, maar hebben dankzij hun moedige overwinning de beste plek aan Odins banket in Walhalla (het eeuwige paradijs) verdiend!

.... Er is alleen één probleem. De geest van de draak weerhoudt Koning Thorvald en zijn mannen er nog altijd van om het Walhalla te betreden. Nu zijn jullie aan zet om de geest van de draak te verslaan, zodat Koning Thorvald de poort naar Walhalla kan openen. Ga jij de uitdaging aan?

Prijs Adverture Golf

Een potje Adventure Minigolfen kan al voor € 4,00 p.p.. Dit kan je ter plekke betalen. Abonnementshouders en jaar- en seizoensgasten van Vakantiepark De Bergen krijgen 50% korting.