Binnen en buiten spelen

Avonturenpark De Bergen is een schitterend gelegen speelparadijs in Brabant. Met de leukste speeltoestellen, zowel binnen als buiten, is een bezoek aan aan ons speelparadijs voor iedereen een heel leuk uitje. De kinderen zullen zich gegarandeerd vermaken! 

Binnen en buiten spelen in Brabant 

Tijdens zomerse dagen heerlijk buitenspelen, zandkastelen bouwen, klimmen en klauteren op de diverse speeltoestellen en bij minder weer gezellig samen spelen in de binnenspeeltuin van Avonturenpark De Bergen. Een dagje uit met de kinderen is nog nooit zo leuk geweest! 

Maak een reis om de wereld

Jong en oud beleven in Avonturenpark De Bergen volop plezier. De kids kunnen een fantastische reis om de wereld maken, terwijl je zelf kunt toekijken onder het genot van een heerlijk bakje koffie op het treinstation. De binnenspeeltuin zit boordevol leuke speeltoestellen en attracties. Je vind hier speeltoestellen zoals klimrekken, een vulkaan die kan worden beklommen. trampolines, glijbanen en nog veel meer toestellen die garant staan voor volop actie en vertier. Naast de vele speeltoestellen zijn er in de binnenspeeltuin ook meerdere avontuurlijke en leuke attracties te vinden. Voor kinderen van alle leeftijden is er in Avonturenpark De Bergen van alles te beleven. Je houdt er zonder twijfel een unieke herinnering aan over. Kom dus lekker met de kids naar Avonturenpark De Bergen, niet voor niets de mooiste en avontuurlijkste binnenspeeltuin van Brabant en omgeving! 

Ontdek de binnenspeeltuin

Beleef een gezellige middag in de buitenspeeltuin

Zoals je al hebt vernomen biedt Avonturenpark De Bergen niet alleen volop plezier in de binnenspeeltuin, maar beschikt het ook nog eens over tal van andere leuke speeltoestellen en attracties in de buitenspeeltuin. De buitenspeeltuin is voor kinderen een superleuk speelparadijs beschut in het bos. In de buitenspeeltuin zijn vele, hoge schommels te vinden, lange glijbanen, uitdagende klimrekken, touwladders en springkussens. Daarnaast kunnen de kids ook pony's rijden en elkaar uitdagen op de skelterbaan. In de buitenspeeltuin van Avonturenpark De Bergen zal het dus absoluut geen probleem zijn om onbezorgd en veilig te spelen. Kom dus lekker binnen en buiten spelen in Avonturenpark De Bergen!

Middagje spelen combineren met een heerlijk dagje strand

Tijdens je bezoek aan Avonturenpark De Bergen is binnen en buiten spelen niet het enige waardoor je kinderen een heerlijke dag beleven. Avonturenpark De Bergen staat bekend als een veelzijdig speelparadijs voor alle leeftijden. En daarom is er op dit avontuurlijke park een groot uitgestrekt zandstrand te vinden. De kids bouwen torenhoge zandkastelen, terwijl u lekker aan het genieten bent van de warme zomerse dag. Het strandbad is nergens dieper dan 2 meter. Iedereen kan er dus heerlijk zwemmen en spelen. Of gewoon lekker dobberen op een luchtbed... Je kunt het helemaal zelf invullen! 

Doordat het strandbad nergens dieper is dan 2 meter komen er vaak vragen zoals "Is het water schoon?" en "Doordat het water zo ondiep is, is het toch hartstikke vies?" Maar dit is dus het tegenovergestelde. Het strandbad wordt wekelijks gecontroleerd en wordt door de Omgevingsdienst als zeer schoon water bevonden om heerlijk in te zwemmen en spelen. Tevens is het strandbad met warme zomerse dagen snel volgeboekt. Reserveer je tickets dus op tijd! Zo ben je altijd verzekert van een heerlijk plekje op ons strandbad. Pak de zwemspullen in en kom lekker met het hele gezin naar Avonturenpark De Bergen. Wij heten je van harte welkom op het leukste avonturenpark van Brabant! 

Avonturenpark De Bergen is een onderdeel van Vakantiepark De Bergen. Gasten die op ons vakantiepark verblijven hebben gratis toegang tot de binnen- en buitenspeeltuin en het strandbad. 

Nog meer buiten spelen

Naast al die toffe speeltoestellen en attracties is het ook mogelijk om een potje midgetgolf te spelen, elkaar uit te dagen op de electrocrossbaan, paintballen en kan je zelfs de omgeving met een authentieke kever verkennen. Aan veelzijdigheid geen gebrek! 

De kevertour brengt je naar de mooiste plekjes in de omgeving. Maar voor het voltooien van deze superleuke tour is een actieve bijrijder nodig. De kevertour is een teaminspanning waarbij goed gecommuniceerd moet worden. Met wie ga jij in een team? 

Wil je ook de omgeving met de kever verkennen? Lees dan eerst de voorwaarden die er aan verbonden zijn. Klik hier voor een overzicht van alle voorwaarden. 

Bekijk alle activteiten

Met grote groepen binnen en buitenspelen 

Avonturenpark De Bergen biedt voor alle groepen, ongeacht de grote, volop plezier. Wanneer je dus een leuke groepsactiviteit wilt ondernemen, ben je bij ons aan het juiste adres. Van kinderfeestjes tot aan familieuitjes en van bedrijfsuitjes tot aan schoolreisjes. Wij hebben voor elke groep iets te bieden! Dankzij ons breed aanbod sportieve en recreatieve activiteiten zul je je geen moment vervelen!

Koop nu je kaartje! 

Ben je enthousiast geworden over onze binnen- en buitenspeeltuin? Koop dan nu je kaartje en ga een gezellige, maar vooral avontuurlijke middag tegemoet. Wij van Avonturenpark De Bergen heten je graag welkom in ons speelparadijs! Wanneer zien we jou in ons speelpark? 

Bestel je kaartje