Binnenspeeltuin

Heb je zin om lekker met het gezin een dag vol plezier te beleven? Kom dan naar de binnenspeeltuin op Avonturenpark De Bergen. Deze leuke plek staat garant voor een heerlijk dagje spelen voor de kids, en een lekker dagje genieten voor de ouders. Er is namelijk voor iedereen wel iets te doen op Avonturenpark De Bergen.

Ontdek onze binnenspeeltuin

Onze binnenspeeltuin is opgebouwd aan de hand van het thema 'Een reis om de wereld in 80 dagen'. Dit thema wordt weergegeven door bijvoorbeeld de grote vulkaan, die de kids kunnen beklimmen. Of de grote machinetoren, van waaraf de kinderen zo op hun ouders neerkijken. Zo zijn er nog veel meer leuke, bijzondere plekken te vinden in de binnenspeeltuin die dit thema met zich meedragen. Natuurlijk is er naast dit thema ook genoeg ruimte voor speelplezier. Zo kun je lekker glijden op de glijbaan, is er een leuk klimpark met netten en gangen en kun je vanaf de vulkaan in de glijbaan naar beneden. Kortom, er is hier heel veel leuks te beleven voor de kinderen.

Om het helemaal compleet te maken, mogen bezoekers naast de binnenspeeltuin ook spelen in de buitenspeeltuin en in het strandbad. Hoge schommels, lange glijbanen, een skelterbaan, klimrekken, touwladders en nog veel meer. Haal een nieuw snelheidsrecord op onze waterglijbaan en bouw de meest indrukwekkende zandkastelen op het strand. Kortom, een spetterend succes!

Ideaal voor kinderfeestjes en groepen

Wist je dat je ook heel goed kinderfeestjes in de binnenspeeltuin kan vieren. Wij zorgen voor een mooi versierde stoel voor de jarige. Er kan lekker gespeeld worden door jong en oud en aan het eind kun je lekker pannenkoeken of patat eten. Dat wil elk kind wel! Maar ook voor andere groepen is er op Avonturenpark De Bergen genoeg te doen. Bijvoorbeeld een Kevertour, met oude Volkswagen Kevers. Of lekker electrocrossen op het park. Kortom, er is voor elke gelegeneheid iets leuks te doen op ons park.

Boek nu jouw feest

Combineren met een vakantie

Je kan een bezoek aan onze binnenspeeltuin ook ideaal combineren met een verblijf op Vakantiepark De Bergen. Met verschillende mooie accommodaties en kampeerplaatsen kun je hier een ideaal verblijf hebben. En als gast op het vakantiepark heb je altijd gratis toegang tot de binnenspeeltuin, de buitenspeeltuin en het strandbad. Dat is pas echt genieten! Bekijk nu de mogelijkheden voor een verblijf op Vakantiepark De Bergen.

Boek jouw vakantie met binnenspeeltuin