Koop je tickets en reserveer een datum
Kinderen tot 2 jaar gratis!
Boek jouw verblijf bij De Bergen
Met directe gratis toegang tot het Avonturenpark.

Binnenspeeltuin Brabant

Avonturenpark De Bergen heeft een van de mooiste binnenspeeltuinen van Brabant. Met de leukste speeltoestellen, een heel leuk thema en een gezellige plaats om te zitten is een bezoek aan onze binnenspeeltuin in Brabant voor jong en oud een heel leuk uitje. Kijkt u maar eens wat er allemaal bij ons te doen is.

Kinderfeestje in de binnenspeeltuin

Onze binnenspeeltuin in Brabant is ook de perfecte locatie voor een gezellig kinderfeestje. Reserveer uw feestje en wordt ontvangen met een mooi versierder verjaardagsstoel. Tijdens het kinderfeestje kunnen de kinderen zowel in de binnen- als  in de buitenspeeltuin spelen. U kunt dus altijd, ongeacht het weer, bij ons terecht. En bent u in het bezit van een abonnement? Dan krijgt u € 2,50 korting.

Binnenspeeltuin Brabant

Nog meer speelplezier

Maar wist u dat er naast de binnen- en buitenspeeltuin nog veel meer speelplezier op Avonturenpark De Bergen kunt beleven? Want naast de Binnenspeeltuin in Brabant beschikt ons avonturenpark ook nog over:

  • Een strandbad
  • Een Adventure Minigolfbaan
  • Electrocross
  • Paintball

Zoals u kunt zien is er nog veel meer te beleven dan enkel de binnen- en buitenspeeltuin. Dit maakt van Avonturenpark De Bergen ook de ideale locatie voor bijvoorbeeld een familieweekend of vriendenuitje.

Wilt u niets missen?

Wilt u niets missen van onze superleuke binnenspeeltuin in Brabant? En heeft u bijvoorbeeld binnenkort een verjaardag te vieren? Kom dan naar onze binnenspeeltuin en laat het genieten maar beginnen. En vergeet vooral uw zwemkleding niet, want als u een kaartje voor de binnenspeeltuin koopt, kunt u ook het strandbad in. Zo wordt elke dag op Avonturenpark De Bergen een unieke belevenis.

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze binnenspeeltuin, het strandbad, het vakantiepark of wellicht uw reservering? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zullen u zo spoedig mogelijk beantwoorden en geven graag tips over bezienswaardigheden in de omgeving. Bel naar 0485-335468, of stuur een mailtje naar avonturenpark@debergen.nl.

Contact opnemen