Buitenspeeltuin

Samen met de kinderen een leuk dagje uit plannen in Brabant? Kom dan gezellig naar Avonturenpark De Bergen, de leukste binnen- en buitenspeeltuin van Brabant! Avonturenpark De Bergen, dat gelegen is Wanroij, is een heerlijk speelparadijs waar jouw kinderen zich ongetwijfeld zullen vermaken. Lekker zwemmen in het zwemmeer, uitdagende klimrekken beklimmen, electrocrossen. In onze grote buitenspeeltuin kunnen kinderen urenlang onbezorgd en veilig spelen. Kom je ook gezellig naar onze speeltuin?

Ontdek Avonturenpark De Bergen

Buiten spelen

Bij Avonturenpark De Bergen bezorgen de we de kinderen de leukste dagen. Zij kunnen de hele dag gezellig met vriendjes buitenspelen, zwemmen of deelnemen aan een leuk spel. Al voor een zeer betaalbare prijs beleven kinderen hun dagje uit van hun leven!

Terugkomende activiteiten in onze speeltuin:

  • Zwemmen in het zwemmeer (uniek!)
  • Midgetgolfen (18 banen plezier)
  • Klimrekken beklimmen
  • Van de glijbaan roetsjen

Houden jouw kinderen wel van een beetje sensatie? Dan laten we jouw kinderen graag kennismaken met ons electrocrosspark en onze skelterbaan.

Electrocross

Electrocross is actie, fun en adrenaline op een volledig elektrische motor. Het wordt ook wel de vetste activiteit voor kinderen vanaf 6 jaar van Nederland genoemd! Er is maar één manier om daar achter te komen…

Electrocross reserveren

Unieke skelterbaan

Of… dagen jouw kinderen elkaar uit voor een skelterwedstrijd op onze unieke skelterbaan? De skelterbaan, die veel looks heeft van een kartbaan, is een bijzonder circuit met licht, geluid, rookmachines en een tunnel als tijdmachine. Wie gaat er als eerste over de finish?

Adventure midgetgolf

Nergens zo avontuurlijk en bijzonder als bij Avonturenpark De Bergen: Adventure midgetgolf! Bespeel met het hele gezin onze vernieuwde midgetgolfbaan, die geheel in de historische sfeer is van de vikingen.

De speciale effecten een geweldige geluiden maken dit een unieke belevenis voor het hele gezin! Versla jij de geest van de draak en help je Koning Thorvald de poort naar Walhalla te open? Ontdek het tijdens Adventure Midgetgolf bij Avonturenpark De Bergen!

Paintball: voor spanning en sensatie

De strijd aan gaan op het gebied van slimheid, moed en tactiek? Paintball is een leuke activiteit waarbij dit allemaal aan te pas komt. Neem jij het initiatief en kroon je jezelf tot de beste in paintball?

Kinderen vanaf 8 jaar kunnen op Avonturenpark De Bergen paintballen. 

Zwemmen met de kinderen

Op een warme zomerse dag is ons strandbad dé plek waar je veel water- en zwempret beleeft. De mooiste zandkastelen bouwen, verkoeling zoeken in het water of een beachvolleyballen… Het zwemmeer met zandstrand leent zich uitstekend hiervoor!

  • Maximale diepte: 2 meter
  • Zwemvijver zeer schoon bevonden door de Omgevingsdienst
  • Leuke waterglijbaan
  • Meerdere speeltoestellen

Kinderfeestje in Wanroij, Brabant

Kinderen van alle leeftijden, jongens en meisjes, beleven een onvergetelijke dag bij Avonturenpark De Bergen. Van een kevertour tot electrocross; er is voor ieder wat wils. Daarnaast kunnen de kinderen zichzelf uitleven in onze binnenspeeltuin, waar ook vele leuke attracties en speeltoestellen zijn. Avonturenpark De Bergen heeft alle faciliteiten en voorzieningen om het kinderfeestje binnen en/of buiten te vieren. Het wordt een topfeestje!

Volledig verzorgd kinderfeestje

Kinderfeestjes bij Avonturenpark De Bergen zijn al te organiseren vanaf 5 personen. Wij zorgen voor een lekker frietje en versieren de stoel van de jarige job. Tevens hebben wij een leuk cadeautje voor de jarige! Bekijk onze arrangementen voor een kinderfeestje.

Kom gezellig binnen of buiten spelen!

Een gezellig dagje uit met de kinderen? Kom dan gezellig binnen of buiten spelen op Avonturenpark De Bergen, de leukste (overdekte) speeltuin van Wanroij, Veghel, Boxmeer en Cuijck!

Bestel je tickets voor ons Avonturenpark