Dagje uit Brabant

Wilt u eens even lekker een dagje uit in Brabant? Kom dan naar Avonturenpark De Bergen! Ons park is ideaal voor een dagje uit in Brabant. Er zijn speeltuinen, er is een strandbad, u kunt minigolfen en aan het eind van de dag heerlijk uit eten. U en uw kinderen gaan hier zeker een heerlijk dagje uit in Brabant hebben.

Een dagje uit in avonturenpark de bergen in Brabant

Laten we allereerst eens gaan kijken bij het strandbad. Het strandbad op Avonturenpark De Bergen is heel groot, waardoor u alle ruimte heeft om lekker te gaan zwemmen, rond te dobberen of om een verfrissende duik te nemen. U kunt heerlijk liggen op het strand terwijl de kinderen zich vermaken op de verschillende speeltoestellen aan de rand van het bad en op de glijbanen. Op deze manier heeft u de kinderen altijd in het oog en is er ruimte en tijd om zelf ook te genieten.

Ook kunt u vanaf het strandbad gemakkelijk de horeca bereiken. Hier kunt u zelf terecht voor een frietje en een frisje, maar hier dineren of lunchen behoort ook tot de mogelijkheden. Ook is er een terras waar u rustig plaats kan nemen om te genieten van een fris en koud drankje. Met een grote groep, reserveren voor een lunch, een feest organiseren bij ons of andere wensen? Geef dit vooraf bij ons aan en wij regelen dat voor u! Neem hier contact met ons.

Onze geweldige binnenspeeltuin

Ook als het weer tegenzit kunt u op Avonturenpark De Bergen uitstekend een dagje uit in Brabant. Ons park beschikt namelijk over een grote binnenspeeltuin. In de binnenspeeltuin staan de leukste speeltoestellen. En het thema, een reis rond de wereld in 80 dagen, draagt bij aan het belevingsvermogen van de kinderen. Zij kunnen zich met alle speeltoestellen en hun fantasie in een hele leuke wereld wanen. Hartstikke leuk. En u als ouder kunt rustig toekijken vanaf het naastgelegen terras.

Ook buitenspeelplezier

Ook als het wel goed weer is (en u geen zin heeft in het strandbad) kunt u op ons Avonturenpark terecht. Wij hebben naast een binnenspeeltuin namelijk ook een buitenspeeltuin. In de buitenspeeltuin kunt u op verschillende leuke speeltoestellen spelen. Er is een mooi springkussen voor eindeloos speelplezier. Ook zijn er verschillende glijbanen, schommels en wip-waps, Kortom, u hoeft zich nooit te vervelen op Avonturenpark De Bergen. Daarnaast is het handig om te weten dat:

  • U als bezoeker van de buitenspeeltuin ook recht hebt op toegang tot het strandbad en de binnenspeelplaats.
  • U als bezoeker ons park onbeperkt mag betreden, mits er een abonnement is afgesloten.

Plan nu uw dagje uit in Brabant

Wilt u niets missen van de gezelligheid op Avonturenpark De Bergen? Plan dan nu uw bezoek. Zo kunt u precies zien hoe ons park ingericht is, wat de openingstijden zijn en,... hoe u tickets met korting kunt bestellen. Ook kunt u hier een abonnement afsluiten zodat u nooit meer bang hoeft te zijn een leuk dagje uit in Brabant te missen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over Avonturenpark De Bergen, ons vakantiepark of wellicht de omgeving? Neem dan gerust contact met ons op! Wij beantwoorden graag al uw vragen en geven tips voor leuke uitstapjes en bezienswaardigheden. Hopelijk tot snel bij Avonturenpark De Bergen!

Contact opnemen