Lekker een dagje uit in Brabant?

Wilt u eens even lekker een dagje uit in Brabant? Kom dan naar Avonturenpark De Bergen. Ons park is ideaal voor een dagje uit in Brabant. Er zijn speeltuinen, er is een strandbad, u kunt minigolfen en aan het eind van de dag heerlijk uit eten. U en uw kinderen gaan hier zeker een heerlijk dagje uit in Brabant hebben.

Relaxen aan het strandbad

Laten we allereerst eens gaan kijken bij het strandbad. Het strandbad op Avonturenpark De Bergen is heel groot, waardoor u alle ruimte heeft om lekker te gaan zwemmen. U kunt heerlijk liggen op het strand terwijl de kinderen zich vermaken op de verschillende speeltoestellen aan de rand van het bad en op de glijbanen. Ook kunt u vanaf het strandbad gemakkelijk de horeca bereiken voor een ijsje of een lekker frietje.

Dagje uit in Brabant met binnenspeeltuin

Ook als het weer tegenzit kunt u op Avonturenpark De Bergen uitstekend een dagje uit in Brabant. Ons park beschikt namelijk over een grote binnenspeeltuin. In de binnenspeeltuin staan de leukste speeltoestellen. En het thema, een reis rond de wereld in 80 dagen, draagt bij aan het belevingsvermogen van de kinderen. Zij kunnen zich met alle speeltoestellen en hun fantasie in een hele leuke wereld wanen. Hartstikke leuk. En u als ouder kunt rustig toekijken vanaf het naastgelegen terras.

Dagje uit in Brabant

Ook buitenspeelplezier

Ook als het wel goed weer is (en u geen zin heeft in het strandbad) kunt u op ons Avonturenpark terecht. Wij hebben naast een binnenspeeltuin namelijk ook een buitenspeeltuin. In de buitenspeeltuin kunt u op verschillende leuke speeltoestellen spelen. Er is een mooi springkussen voor eindeloos speelplezier. Ook zijn er verschillende glijbanen, schommels en wip-waps, Kortom, u hoeft zich nooit te vervelen op Avonturenpark De Bergen.

plan nu uw dagje uit in Brabant

Wilt u niets missen van de gezelligheid op Avonturenpark De Bergen? Plan dan nu uw bezoek. Zo kunt u precies zien hoe ons park ingericht is, wat de openingstijden zijn en,... hoe u tickets met korting kunt bestellen. Ook kunt u hier een abonnement afsluiten zodat u nooit meer bang hoeft te zijn een leuk dagje uit in Brabant te missen.