Dagje uit met kinderen

Wilt u lekker een dagje weg met de kids? Dan is Avonturenpark De Bergen dé plek voor u. Op ons park kunt u allerlei leuke dingen doen. Van heerlijk zwemmen in het strandbad tot spelen in de binnen- en buitenspeeltuin. U hoeft zich bij ons in ieder geval geen moment te vervelen.

Dagje uit met de kinderen

Gaat u een dagje uit met de kinderen? Dan kunt u op ons Avonturenpark verschillende dingen doen. Bezoek bijvoorbeeld onze grote binnenspeeltuin met de allerleukste speeltoestellen. In onze speeltuin kunnen de kinderen 'een reis rond de wereld in 80 dagen' maken. Door middel van verschillende speeltoestellen kunnen de kinderen hier een echte wereldreis maken. Via de luchtballon naar de vulkaan en zo door naar de stoomtrein. Onze binnenspeeltuin is een pleziergarantie!

Ook lekker buitenspelen

Ook kunt u op ons avonturenpark lekker buitenspelen. In de buitenspeeltuin staan verschillende speeltoestellen en attracties die uw dagje uit met de kinderen onvergetelijk gaan maken. In de buitenspeeltuin is een springkussen aanwezig. Daarnaast zijn er glijbanen, schommels, wipwappen en nog veel meer. U kunt hier zelfs electrocrossen. Dit is crossen (over een echt parcours) op elektrische motoren. Superleuk voor jong en oud.

Minigolfen op het Avonturenpark

Ook leuk tijdens een dagje uit met het gezin: minigolf. Pak uw golfclub er maar bij, want er gaat een potje golf gespeeld worden. Op de Adventure Midgetgolfbaan van Avonturenpark de Bergen kunt u voor € 3,00 per persoon lekker en potje midgetgolf spelen. De mooie baan maakt het een leuke activiteit voor jong en oud.

Lekker afkoelen in het strandbad

Bent u nog naar een leuke activiteit op hete zomerdagen? Kom dan tijdens uw dagje uit naar ons mooie strandbad. Het strandbad is heel groot. U kunt heerlijk op het strand liggen terwijl de kinderen zich vermaken in het water. Ook kunnen de kinderen gebruik maken van de verschillende speeltoestellen en glijbanen aan de rand van het bad. Het strandbad is de ideale plek voor een verkoelend uitje met kinderen op hete zomerdagen.

Geniet van de horeca

Van al dat spelen, zwemmen, klimmen, klauteren en rennen krijgt iedereen honger. Ga lekker ontspannen aan tafel zitten in restaurant Festina. Hier kunt u ook terecht voor feesten, thema-avonden, speciale menu's, brunches en diners. Of scoor een frietje met snack in Snackbar De Peperbek. Gelegen midden de buitenspeeltuin, biedt de snackbar voor ieder wat wils. Na het eten kunt u meteen weer verder met het avontuur!

Kom langs op ons Avonturenpark

Wilt u niets missen van de gezelligheid op Avonturenpark De Bergen? Kom dan langs en vergeet vooral uw kinderen niet mee te nemen. Wij beloven u dat het een spetterend dagje uit met de kinderen wordt!