Horeca

Van al dat avontuur krijgen zelfs de meest geharde avonturiers honger. Of je nou zin hebt in een lekkere pizza, een snel frietje of een malse biefstuk, bij ons kan je je honger stillen. Ga ontspannen aan tafel in restaurant Festina, of scoor een frietje met snack bij de Peperbek of een ander snackpunt op het park om zo snel mogelijk weer op avontuur te kunnen.

Eetcafé Festina

Eetcafé Festina is het bruisende hart van avonturenpark de Bergen. Je kunt hier terrecht voor een heerlijke lunch of diner, maar ook voor een drankje op het terras met uitzicht op het strandbad. Kortom, de ideale plek om even bij te komen tijdens een dag vol avontuur. Goed om te weten: Festina grenst aan de binnenspeeltuin, dus de kinderen kunnen zich heerlijk uitleven voordat ze aan tafel gaan.

Je kunt bij Festina ook terecht voor feesten, thema-avonden, speciale menu's, brunches en groepslunches of diners.

Snackbar De Peperbek

Voor een snelle hap tussen de avonturen door kan je terrecht bij de peperbek. Deze snackbar ligt midden in de buitenspeeltuin biedt voor ieder wat wils. Ook bij het strandbad is een snackbar te vinden voor een drankje, een ijsje, of een lekker frietje met snack. 

Kom je na 17.00u het park binnen om in Festina een hapje te eten? Op vertoon van je ticket brengen we de entreekosten per persoon in mindering op je rekening. Vraag bij de kassa naar de voorwaarden of bel ons!