Sportproductions

Nu kan je ook op Avonturenpark De Bergen terecht voor de leukste sportieve outdoor activiteiten. Hier kun je elkaar omver kegelen bij BubbelbalArchery Tag spelen in het bos, Lasergamen op een uitdagend speelveld met bunkers, Suppen op de schitterende recreatieplas, of de mooie bosrijke omgeving verkennen met een E-Chopper of E-Step.

Sportproductions biedt hilarische vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, uitdagende familiedagen, originele bedrijfsuitjes en nieuwe teambuildingsactiviteiten voor alle leeftijden. Tevens is het mogelijk om een zeskamp door Sport Productions te laten organiseren. De enthousiaste begeleiders zullen je gedurende deze dag begeleiden!

Voor alle gasten van het vakantiepark tot 15 jaar is het mogelijk om jezelf in te schrijven voor een vakantie-deal! Voor €10,- kun je al een uur mee doen bij Bubbleball, Archery Tag of Outdoor Lasergamen en kun je jezelf individueel inschrijven!

Maar er zijn ook activiteiten waar vanaf 2 personen aan kan deelnemen en kan je op woensdagen individueel deelnemen aan de zeskamp. 

Deelnemen kan al vanaf 6 jaar.

Sportproductions