Als abonnementhouder gratis naar het IKW

Dit jaar vindt het Internationaal Keverweekend (IKW) plaats in het weekend van 16, 17 en 18 juni. Het weekend der weekenden voor de liefhebber van klassieke Volkswagens! Dit 3-daags evenement staat in het teken van feest maar is zeker ook geschikt voor een heerlijk dagje uit voor het gehele gezin. Een groot outdoor terrein met zand (buggybaan), water, bos, en een VW Markt. Ook zijn de mooiste Volkswagens te bezichtigen. Niet alleen de volwassenen beleven een te gek weekend in Wanroij, ook aan de kinderen is in ruime mate gedacht.

Het evenement gaat van start op vrijdag 16 juni om 13.00 uur en sluit op zondag 18 juni om 17.00 uur.

Dit geweldige spektakel is in 2023 voor jou als abonnementhouder geheel gratis te bezoeken. Let op: Je dient voorafgaand een ticket te reserveren via deze website. Hiermee kan je per abonnement 1 kaartje gratis bestellen. Wil je met meer personen komen? Dan is het voordeliger om vooraf voor hen een kaartje te bestellen via de website van het IKW.

  1. Selecteer het aantal kaartjes.
  2. Vul je gegevens in.
  3. Klik op "Wil je een kortingscode of voucher toevoegen?" en vul hier de kortingscode uit je e-mail in (die begint met IKW23). Heb je meerdere codes gekregen omdat je meerdere abonnementen op verschillende momenten hebt afgesloten, dan kan je deze hier een voor een toevoegen door de code in te vullen en op voeg toe te klikken. Daarna kan je de volgende code invoeren.
  4. Ga akkoord met de algemene voorwaarden en klik op boek nu.
  5. Door je kortingscode(s) komt het reserveringsbedrag op €0 uit. 

Enkel op vertoon reservering, je identiteitsbewijs én (individuele) abonnementspas ontvang je (ter plaatse) de toegangsbandjes. Het is niet mogelijk om de toegangsbandjes voor medeabonnementhouders op te halen. Iedere abonnementhouder dient aanwezig te zijn.

De bandjes die je ontvangt verschaffen je toegang tot het gehele evenement.

Openingstijden IKW-entreekassa

Je kan vanaf vrijdag 16 juni tijdens onderstaande openingstijden terecht:

  • Vrijdag 16 juni van 13.00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 17 juni van 09.00 - 17.00 uur
  • Zondag 18 juni 09.00 - 16.00 uur


Ingang, route en parkeren

Je kan dit weekend gebruikmaken van de ingang van Avonturenpark De Bergen, gelegen aan het adres Zoetendaal 10. Volg hiervoor de bewegwijzering en aanwijzingen van medewerkers.

Het parkeertarief bedraagt dit weekend € 5,00 per voertuig per dag.

Tot slot

Tenslotte willen wij je erop wijzen dat het tijdens dit weekend druk kan zijn op het park, maar bovenal ook heel erg gezellig! Voor meer informatie over het evenement verwijzen we je graag naar de website van de organisatie

Wij hopen je te mogen ontvangen en wensen je alvast een fijn en sfeervol weekend.