Kinderspeelparadijs

Avonturenpark De Bergen in Wanroij is hét kinderspeelparadijs van Brabant. Dat zeggen wij natuurlijk niet zomaar: dat zeggen wij omdat er zo ontzettend veel leuks bij ons te doen is dat de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken. Sterker nog, zelfs wel meerdere dagen. Want met een binnenspeeltuin, een buitenspeeltuin, een strandbad en nog veel meer kan ieder kind de tijd van zijn leven hebben in ons kinderspeelparadijs!

Een leuke binnenspeeltuin

Ons Kinderspeelparadijs beschikt over verschillende voorzieningen die het voor uw kinderen een onvergetelijke plek maken, zoals de binnenspeeltuin. De binnenspeeltuin op Avonturenpark De Bergen heeft als thema 'Een reis rond de wereld in 80 dagen'. De vulkaan (die beklommen kan worden), de luchtballon en de fabriek die in de binnenspeeltuin te vinden zijn dragen allemaal bij aan dit thema.

Ook is er een speciaal zitgedeelte voor ouders om zo de kinderen in de gaten te houden terwijl deze heerlijk deze heerlijk spelen. Daarnaast is het ook goed om te weten dat:

  • Gasten van de binnenspeeltuin ook het buitengedeelte en het strandbad mogen betreden.
  • Iedereen met een abonnement ongelimiteerd ons park mag betreden. 

Ook een buitenspeeltuin

Naast een hele leuke binnenspeeltuin beschikt ons kinderspeelparadijs ook over een buitenspeeltuin. In de buitenspeeltuin zijn verschillende leuke speeltoestellen te vinden. Zowel glijbanen als schommels en klimtoestellen komen de kinderen hier tegen.

Ook is er een heel leuk springkussen en kunnen de kinderen hier in een aantal attracties (waaronder de electrocrossbaan). In de buitenspeeltuin is het op warme dagen heerlijk spelen!

Speel een potje midgetgolf

De geheel vernieuwde Adventure midgetgolfbaan is in de sfeer van de Vikingen. Geniet van geweldige geluiden en speciale effecten voor een unieke belevenis. Ga de strijd aan met de geest van de draak en help Koning Thorvald de poort naar Walhalla te openen! Een leuke activiteit voor jong en oud, vol met plezier!

Kinderspeelparadijs met strandbad

Ons kinderspeelparadijs heeft ook een heel groot strandbad waar de kinderen tijdens de warmere dagen heerlijk kunnen zwemmen. Rondom het strandbad staan verschillende speeltoestellen zodat er ook op het strand lekker gespeeld kan worden. En uiteraard mogen de waterglijbanen ook niet ontbreken bij dit mooie bad!

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom is het strandbad tussen de één en twee meter diep en wordt er iedere week een meting gedaan van ons water. Uit de metingen blijkt dat ons water heel erg schoon is.

Ideaal voor kinderfeestjes

Wist u dat ons kinderspeelparadijs ook de ideale plek is om een kinderfeestje te organiseren? In de binnenspeeltuin kunnen de kinderen heerlijk spelen als het buiten niet zulk mooi weer is (of als ze gewoon lekker in de binnenspeeltuin willen spelen). De tuin is ideaal voor de kinderen om heerlijk rond te rennen, te spelen en plezier te beleven in de buitenlucht.

In het strandbad wordt heerlijk gezwommen en gekliederd met water. En als afsluiter kan er een lekker patatje gegeten worden in de horeca. Dat wordt een onvergetelijk kinderfeestje in ons kinderspeelparadijs. Ook bieden wij plek voor organisaties, scholen en voor familie-uitjes. Hiervoor bieden wij verschillende soorten arrangementen aan. Op deze pagina staat ieder arrangement en vindt u aanvullende informatie. 

Hét kinderspeelparadijs van Brabant!

Nieuwsgierig geworden? Koop dan nu snel hieronder uw tickets voor toegang tot ons kinderspeelparadijs. Een bezoek aan ons paradijs is een garantie voor een dag vol plezier, lol en natuurlijk veel gezelligheid! 

Koop uw tickets hier