Kinderspeelparadijs

Avonturenpark De Bergen in Wanroij is hét kinderspeelparadijs van Brabant. Dat zeggen wij natuurlijk niet zomaar: dat zeggen wij omdat er zo ontzettend veel leuks bij ons te doen is dat de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken. Sterker nog, zelfs wel meerdere dagen. Want met een binnenspeeltuin, een buitenspeeltuin, een strandbad en nog veel meer kan ieder kind de tijd van zijn leven hebben in ons kinderspeelparadijs!

Ontdek ons kinderspeelparadijs

Ons Kinderspeelparadijs beschikt over verschillende voorzieningen die het voor uw kinderen een onvergetelijke plek maken. Bijvoorbeeld de binnenspeeltuin. De binnenspeeltuin op Avonturenpark De Bergen heeft als thema 'Een reis rond de wereld in 80 dagen'. De vulkaan (die beklommen kan worden), de luchtballon en de fabriek die in de binnenspeeltuin te vinden zijn dragen allemaal bij aan dit thema. In de binnenspeeltuin kunen de kids heerlijk spelen terwijl de ouders een oogje in het zeil kunnen houden vanuit het zitgedeelte. 

Ook een buitenspeeltuin

Naast een hele leuke binnenspeeltuin beschikt ons kinderspeelparadijs ook over een buitenspeeltuin. In de buitenspeeltuin zijn verschillende leuke speeltoestellen te vinden. Zowel glijbanen als schommels en klimtoestellen komen de kinderen hier tegen. Ook is er een heel leuk springkussen en kunnen de kinderen hier in een aantal attracties (waaronder de electrocrossbaan). In de buitenspeeltuin is het op warme dagen heerlijk spelen!

Kinderspeelparadijs De Bergen

Kinderspeelparadijs met strandbad

Ons kinderspeelparadijs heeft ook een heel groot strandbad waar de kinderen tijdens de warmere dagen heerlijk kunnen zwemmen. Rondom het strandbad staan verschillende speeltoestellen zodat er ook op het strand lekker gespeeld kan worden. En uiteraard mogen de waterglijbanen ook niet ontbreken bij dit mooie bad!

Ideaal voor kinderfeestjes

Wist u dat ons kinderspeelparadijs ook de ideale plek is om een kinderfeestje te organiseren? In de binnenspeeltuin kunnen de kinderen heerlijk spelen als het buiten niet zulk mooi weer is (of als ze gewoon lekker in de binnenspeeltuin willen spelen). In de buitenspeeltuin kunnen de kinderen heerlijk rondrennen, spelen en plezier beleven in de buitenlucht. In het strandbad wordt heerlijk gezwommen en gekliederd met water. En als afsluiter kan er een lekker patatje gegeten worden in de horeca. Dat wordt een onvergetelijk kinderfeestje in ons kinderspeelparadijs.