Overdekte speeltuin

Ben je op zoek naar een hele leuke overdekte speeltuin waar uw kinderen heerlijk kunnen spelen? Zoek dan niet verder. Want op Avonturenpark De Bergen kunnen de kinderen de hele dag lekker spelen in onze mooie overdekte speeltuin in Brabant. Met allemaal leuke speeltoestellen dé speeltuin van Brabant! Lees snel verder om te ontdekken wat je allemaal kunt doen in onze overdekte speeltuin.

Overdekte speeltuin op ons Avonturenpark

De overdekte speeltuin in ons Avonturenpark is dé plek voor kinderen om even lekker een dagje te spelen. Er zijn heel veel leuke speeltoestellen die allemaal draaien rond 1 thema: een reis om de wereld in 80 dagen. Zo beklimmen uw kinderen het ene moment nog een vulkaan om het volgende moment in een luchtballon te zitten. Jij als ouder kan intussen heerlijk relaxen aan de tafels of in de horeca. Zo is een bezoek aan onze overdekte speeltuin voor jong en oud een prettige ervaring.

Ontdek onze overdekte speeltuin

Binnenspeeltuin Brabant met restaurant

Ook wanneer de kinderen zich urenlang aan het vermaken zijn, zijn er voor jou ook tal van mogelijkheden om van een avontuurlijke middag te genieten. Terwijl de kinderen gezellig met elkaar aan het spelen zijn, kun jij plaatsnemen op het treinstation en toekijken. Uiteraard onder het genot van een lekker drankje of bakje koffie van Eetcafé Festina. Voor een lekkere snack ben je bij Snackbar De Peperbek aan het juiste adres. De mogelijkheden zijn eindeloos in onze overdekte speeltuin! 

Kinderfeestjes in de overdekte speeltuin

En wist je wel dat de overdekte speeltuin uitstekend geschikt is voor kinderfeestjes. TIjdens het kinderfeestje kunnen de kinderen lekker spelen in de overdekte speeltuin, waarna ze een heerlijk patatje met een snack krijgen. Uiteraard krijgt de jarige ook een mooie versierde stoel. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een kinderfeestje? Kijk dan maar even hier.

Ook een buitenspeeltuin

Naast de mooie overdekte speeltuin is er op Avonturenpark De Bergen ook een hele grote buitenspeeltuin met de leukste speeltoestellen die je kunt bedenken. Heerlijk schommelen, lekker roetsjen van de glijbaan of springen op het springkussen: in de buitenspeeltuin is alles mogelijk. Ook kun je buiten de electrocrossbaan vinden. Hier kunnen jong en oud op een electrocrossmotor stappen en tegen elkaar racen. En wil je een potje minigolf spelen? Dan is de Adventure Minigolfbaan wat je zoekt. 

Leuke midgetgolfbaan in Wanroij

Wil je samen met de kinderen een potje midgetgolfen in Brabant? Combineer je bezoek aan ons onze overdekte speeltuin met een potje midgetgolf. De geheel vernieuwde Adventure Midgetgolfbaan is in de sfeer van de vikingen. De speciale effecten en leuke geluiden maken dit een bijzondere belevenis voor het hele gezin! Help jij Koning Thorvald met het openen van de poort naar Walhalla? 

De leukste overdekte speeltuin van Brabant! 

Onze binnenspeeltuin in Wanroij, Brabant, staat vol met leuke speeltoestellen en avontuurlijke attracties. Kinderen van alle leeftijden kunnen zich in onze binnenspeeltuin, maar ook in onze buitenspeeltuin uitstekend vermaken. Haal een nieuws snelheidsrecord op onze waterglijbaan, beklim de grote vulkaan of zoek de hoogte in de meest indrukwekkende attractie van Avonturenpark De Bergen: de luchtballon. Durf jij het aan? Plan je bezoek en ga een avontuurlijke speelmiddag tegemoet. Kinderen vinden het fantastisch! 

Bestel kaartjes voor Avonturenpark De Bergen

Combineer je bezoek

Wil je van alle voorzieningen op ons Avonturenpark gebruik maken? Dan ben je meer dan een dag bezig! Maar dat is geen enkel probleem. Combineer uw bezoek aan ons Avonturenpark gewoon met een bezoek aan ons Vakantiepark. Vakantiepark De Bergen is een ruim vakantiepark met mooie accommodaties en ruime kampeerplaatsen. Kies voor een ruime stacaravan, een luxe chalet of misschien wel een bijzondere overnachting in een tipitent. Daarnaast zijn er ook Safaritenten en Bungalowtenten aanwezig voor het échte kampeergevoel in combinatie met de luxe van thuis! Reserveer nu jouw plekje en kom genieten van onze overdekte speeltuin en alles daaromheen.