Mooie overdekte speeltuin in Brabant

Bent u op zoek naar een hele leuke overdekte speeltuin waar uw kinderen heerlijk kunnen spelen? Zoek dan niet verder. Want op Avonturenpark De Bergen kunnen de kinderen de hele dag lekker spelen in onze mooie overdekte speeltuin in Brabant. Met allemaal leuke speeltoestellen dé speeltuin van Brabant! Lees snel verder om te ontdekken wat u allemaal kunt doen in onze overdekte speeltuin.

Overdekte speeltuin op ons Avonturenpark

De overdekte speeltuin in ons Avonturenpark is dé plek voor kinderen om even lekker een dagje te spelen. Er zijn heel veel leuke speeltoestellen die allemaal draaien rond 1 thema: een reis om de wereld in 80 dagen. Zo beklimmen uw kinderen het ene moment nog een vulkaan om het volgende moment in een luchtballon te zitten. U als ouder kan intussen heerlijk relaxen aan de tafels of in de horeca. Zo is een bezoek aan onze overdekte speeltuin voor jong en oud een prettige ervaring.

Kinderfeestjes in de overdekte speeltuin

En wist u wel dat de overdekte speeltuin uitstekend geschikt is voor kinderfeestjes. TIjdens het kinderfeestje kunnen de kinderen lekker spelen in de overdekte speeltuin, waarna ze een heerlijk patatje met een snack krijgen. Uiteraard krijgt de jarige ook een mooie versierde stoel. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een kinderfeestje? Kijk dan maar even hier.

Overdekte speeltuin op Avonturenpark De Bergen

Ook een buitenspeeltuin

Naast de mooie overdekte speeltuin is er op Avonturenpark De Bergen ook een hele grote buitenspeeltuin met de leukste speeltoestellen die u kunt bedenken. Heerlijk schommelen, lekker roetsjen van de glijbaan of springen op het springkussen: in de buitenspeeltuin is alles mogelijk. Ook kunt u buiten de electrocrossbaan vinden. Hier kunnen jong en oud op een electrocrossmotor stappen en tegen elkaar racen. En wilt u een potje minigolf spelen? Dan is de Adventure Minigolfbaan wat u zoekt. 

Combineer uw bezoek

Wilt u van alle voorzieningen op ons Avonturenpark gebruik maken? Dan bent u meer dan een dag bezig! Maar dat is geen enkel probleem. Combineer uw bezoek aan ons Avonturenpark gewoon met een bezoek aan ons Vakantiepark. Vakantiepark De Bergen is een ruim vakantiepark met mooie accommodaties en ruime kampeerplaatsen. Kies voor een ruime stacaravan, een luxe chalet of misschien wel een bijzondere overnachting in een tipitent. Daarnaast zijn er ook Safaritenten en Bungalowtenten aanwezig voor het échte kampeergevoel in combinatie met de luxe van thuis! Reserveer nu uw plekje en kom genieten van onze overdekte speeltuin en alles daaromheen.