Abonnementen

Kom je vaker op avontuur bij De Bergen? Dan is een jaarabonnement iets voor jou! Voor €25,00 per persoon heb je er al een, dus na 3 bezoeken is een abonnement de voordeligere keuze. Voor 65+ hanteren wij een tarief van €20,00. Met een jaarabonnement heb je met uitzondering van evenementen onbeperkt toegang tot Avonturenpark De Bergen! Daarbij krijg je ook nog eens korting op de Adventure Midgetgolf, kinderfeestjes, arrangementen en parkeren! 

Abonnementhouders hebben veel voordeel!

  Regulier         Abonnementhouders
Parkeren € 2,50 € 1,50
Adventure Midgetgolf € 3,00 € 1,50
Ponyrijden € 2,00 € 1,00
Kinderfeestjes en arrangementen   € 2,50 korting
Electrocross   € 7,50 korting per heat

Daarnaast krijg je bij evenementen korting op tickets en verassen wij je twee keer per jaar met een aanbieding speciaal voor abonnementhouders.

Download hier het aanmeldformulier en stuur het ingevuld naar Info@debergen.nl, of vraag bij je volgende bezoek een bij de kassa en entreekosten voor die dag worden verrekend met je jaarabonnement. Dus nog 2 keer gaan en je bent voordeliger uit!

Voordeelactie!

Op vertoon van je abonnementspas krijg jij bij het Oorlogsmuseum 15% korting op entree en een gratis kop koffie of fris per persoon. Nog geen abonnement? sluit er dan nu nog een af!

Actie is loopt tot 6 januari 2020 en is niet geldig in combinatie met andere acties van het Oorlogsmuseum.