Koop hier je toegangskaartjes!

Kom je op avontuur? Dat kan niet zonder reservering! Iedere bezoeker (ook abonnementhouders) moet een toegangskaart reserveren. Met deze toegangskaart heb je toegang tot het strandbad, buitenspeeltuin en de binnenspeeltuin, dus één reservering en één voor alle speeltuinen en het strandbad! Op dit moment is het niet mogelijk om kaartjes bij de entree te kopen. Koop dus vóór je komt je kaartjes hier!

Ben je er nu alweer? Wist je dat je na 3 keer voordeliger uit bent met een abonnement?

Abonnementhouders

Ook voor een abonnementhouder is een reservering noodzakelijk. Dit kan je doen door een entreeticket voor abonnementhouders te kopen. Deze vind je bij de reguliere tickets en kosten €0,00. Met dit ticket en op vertoon van je abonnementspas krijg je toegang tot het avonturenpark.

Groepen en kinderfeestjes

Kom je met meer dan 20 personen? Dan kom je in aanmerking voor groepskorting. Deze toegangskaarten bestel je hier! Let op! Dit tarief is alleen geldig online, aan de kassa geven wij geen groepskortingen. 

Avonturenpark De Bergen Actueel weer

Let op!

  • Bij hoge temperaturen is de kans groot dat het avonturenpark volgeboekt raakt, dus wacht niet te lang met reserveren.
  • Bij regen kunnen we niet garanderen dat je droog in de binnenspeeltuin terrecht kan omdat hier ook een maximaal aantal personen aan verbonden is.