Restaurant met speeltuin

U bent op zoek naar een leuke plek om met de kinderen naartoe te gaan. Het liefst een plek waar u lekker kunt genieten van een hapje en een drankje terwijl de kids aan het spelen zijn. Het meest ideale is dan nog een plek waar de kinderen lekker kunnen spelen en aan het eind van de dag ook nog gezellig kunnen eten. En die plek heeft u bij ons gevonden. Wij hebben namelijk een heel leuk restaurant met speeltuin. Zowel een binnen als buitenspeeltuin zelfs. 

Restaurant met speeltuin in Brabant

Op Avonturenpark De Bergen kunnen uw kinderen (en uzelf) de tijd van hun leven hebben. Ons park heeft namelijk een restaurant met speeltuin. Sterker nog: speeltuinen. Bij ons kunt u namelijk terecht in een binnen- en een buitenspeeltuin. Eindeloos speelplezier is wat de kinderen te wachten staat. Met lekker eten als afsluiter voor de gezellige dag. Op ons park heeft u gegarandeerd een leuk dagje weg.

Binnen- en buitenspeeltuin

Op Avonturenpark de Bergen kunnen de kinderen zowel spelen in de binnen- als in de buitenspeeltuin. De binnenspeeltuin heeft het thema 'Een reis ronde de wereld in 80 dagen'. Dit thema komt in de verschillende speeltoestellen naar voren. Bijvoorbeeld de grote klimvulkaan, of de Wild-West Saloon. Ook is er een mooie luchtballon waar de kinderen in we kunnen vliegen (niet echt natuurlijk). De buitenspeeltuin is de ideale speelplaats op warme dagen. De verschillende speeltoestellen zorgen voor eindeloos speelplezier. En of u nu binnen of buiten gaat spelen: u kunt altijd terecht in ons restaurant om de dag af te sluiten met een heerlijke maaltijd. Dat maakt van ons restaurant met speeltuin een heerlijke plek.

Het restaurant op Avonturenpark de Bergen

Op Avonturenpark De Bergen kunt u terecht in Eetcafé Festina of bij Snackbar De Peperbek. In Eetcafé Festina kunt u de lekkerste lunch- of dinergerechten bestellen. Het eetcafé grenst aan de binnenspeeltuin dus de kids kunnen eerst lekker spelen voordat ze aanschuiven. Ook kunt u naar Snackbar de Peperbek voor een lekker frietje met een snack. 

Andere attracties

Ons restaurant met speeltuin heeft nog veel meer leuks te bieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heel mooi strandbad? Het strandbad van Avonturenpark De Bergen is een grote plas water met speeltoestellen en waterglijbanen. In de zomermaanden is dit dé plek om lekker afkoeling te vinden. Ook vindt u op ons Avonturenpark een electrocrossbaan. Dit is een leuk raceparcours waar u met de electrocrossmotoren overheen kunt rijden. Liever een reis terug in de tijd? Op onze geheel vernieuwde Adventure midgetgolfbaan ga je naar de tijd van de Vikingen. De geweldige geluiden en speciale effecten maken dit tot een unieke belevenis! Versla de geest van de draak en help Koning Thorval de poort naar Walhalla te openen!

Kom naar ons restaurant met speeltuin

Wilt u komen eten en spelen op Avonturenpark de Bergen? Reserveer dan nu uw kaartje voor ons restaurant met speeltuin en verzeker uzelf van een hele dag plezier. U kunt uw bezoek aan ons Avonturenpark ook combineren met een verblijf op Vakantiepark De Bergen. Bekijk hiervoor de website voor meer informatie.