Stem!

Wauw! Avonturenpark De Bergen is één van de 12 genomineerden voor Het Leukste Uitje van Brabant. De verkiezing van Het Leukste Uitje is een jaarlijks terukomende verkiezing van de ANWB. Wij voelen ons vereerd!

Voor het team van Avonturenpark De Bergen is dit een mooie beloning voor al het harde werk wat we geleverd hebben de afgelopen jaren. Zo is onlangs de Walhalla Adventure Midgetgolfbaan geopend. Een midgetgolfbaan volledig in de stijl van de Vikingen met interactieve rook- en lichteffecten. Ook zijn de eerste stappen gemaakt om de roeivijver te voorzien van een nieuw, interactief thema en is er geïnvesteerd in nieuwe bootjes. Eerder werd Restaurant Festina gerestyled met een knipoog naar de historie van het avonturenpark en het vakantiepark. 

Al deze vernieuwingen worden gewaardeerd door jullie, onze gasten. We zien de groep abonnementhouders sterk groeien, evenals het dagbezoek. Het lukt ons daarom om ons steeds beter in bij meer mensen en instanties in de kijker te spelen. In onze enquetes krijgt Avonturenpark De Bergen gemiddeld een 8,3! Daar kunnen we nu deze nominatie aan toevoegen.

Stemmen is helaas niet meer mogelijk!