Wintertickets

Kom je op avontuur? Dat kan niet zonder reservering! Iedere bezoeker (ook abonnementhouders) moet een toegangskaart reserveren. Met deze toegangskaart heb je toegang tot de binnenspeeltuin én delen van de buitenspeeltuin. Op dit moment is het niet mogelijk om kaartjes bij de entree te kopen. Koop dus vóór je komt je kaartjes hier!

Ben je er nu alweer? Wist je dat je na 3 keer voordeliger uit bent met een abonnement?

Abonnementhouders

Ook voor een abonnementhouder is een reservering noodzakelijk. Dit kan je doen door een entreeticket voor abonnementhouders te kopen. Deze vind je bij de reguliere tickets en kosten €0,00. Met dit ticket en op vertoon van je abonnementspas krijg je toegang tot het avonturenpark.

Groepen en kinderfeestjes

Kom je met meer dan 20 personen? Dan kom je in aanmerking voor groepskorting. Deze toegangskaarten bestel je hier! Let op! Dit tarief is alleen geldig online, aan de kassa geven wij geen groepskortingen. 

Avonturenpark De Bergen Actueel weer

 

 

Zoek je nog kaartjes voor september? Deze vind je hier!

Let op!

In deze periode wil iedereen graag gebruik maken van de binnenspeeltuin. In verband met de geldende Covid-19 maatregelen kunnen er minder bezoekers op het perron en in het restaurant plaatsnemen. Om iedereen toch zo veel mogelijk te kunnen verwelkomen mogen we bij drukte het Atelier van Ella Vontura gebruiken. We hebben het daar nóg gezelliger gemaakt met een knutseltafel. Kijk daarom goed wat je reserveert onder tijdblok/starttijd.